Digitalització, robotització, ... canvis imminents.

Quan: 17-06-2019
Categoria: Altres

Els canvis en les activitats impliquen remodelació de l'activitat preventiva que requereixen.

Les tendències actuals constaten que la majoria d'activitats que es realitzen actualment hauran de reinventar-se i no a molt llarg termini, i aquests canvis impliquen també les adaptacions que es requeriran en prevenció de riscos laborals.
En aquest procés, és important que la PRL estigui inclosa des del disseny, per la qual cosa comporta a l'organització, les condicions de treball i la nova interrelació treball-treballador.

Com en cada revolució industrial, es modifiquen substancialment les condicions de treball i la ja iniciada actualment a l'entorn de la digitalització i la robotització implicarà també canvis que s'han de gestionar en els entorns laborals i que motiva, i motivarà, l'adaptació a aquests canvis o la desaparició de l'activitat.

Els incipients canvis que ja es detecten en algunes empreses comporten la necessitat que els llocs de treball es modifiquin o es transformin en uns altres que requeriran de noves competències. L'actitud de totes les persones en assumir aquests canvis vivint-los com un procés d'evolució i no quedar-se fora d'ella, facilitarà que les percepcions que se sentin siguin més positives i es percebi l'ambient de formar part del canvi.

En tot canvi de les característiques d'un lloc de treball, l'assessorament dels tècnics / es de sp | activa permetrà la remodelació de la gestió de les activitats preventives, perquè el resultat en cada moment (i no 'resultat final', ja que no hi ha una situació final definida) sigui el que gestioni millor el risc.

Sol·licita'ns informació

Utilitza el formulari per a posar-te en contacte amb nosaltres.

Contacta amb nosaltres