La Setmana Europea de l'Esport 2021

La Setmana Europea de l'Esport 2021
Altres
La importància d'un estil de vida actiu per a tots
Cada any, del 23 a l'30 de setembre, la Setmana Europea de l'Esport promou estils de vida més actius i saludables per a milions de persones a Europa.
El tema d'aquest any destaca el poder de l'activitat física per portar alegria, desenvolupar resiliència i connectar generacions. Un bon estat físic, amb l'ajuda de l'esport, contribueixen a una major salut en tots els àmbits de cada persona, tant en el social/familiar com en l'entorn laboral.
L'activitat física i adaptada té beneficis per a tothom, tant per la seva eficàcia en la prevenció de malalties, com pels efectes que es produeixen en les persones que les pateixen. L'activitat física, lleugera o moderada, de 4 hores setmanals com a mínim, o caminar més de 30 minuts al dia, afavoreix un estil de vida saludable.
#BeActive - no només durant la setmana, sinó durant tot l'any!
Per a això hi ha la promoció de la Setmana Europea de l'Esport: per conscienciar sobre la importància d'un estil de vida actiu per a tothom. Independentment de qui som i què fem, fins i tot un lleuger augment en l'activitat física regular pot tenir un impacte profund en la nostra salut a llarg termini.
Llançada el 2015, la Setmana Europea de l'Esport es va crear en resposta a l'empitjorament de la crisi d'inactivitat. Tot i que l'esport i l'activitat física contribueixen substancialment a el benestar dels ciutadans europeus, el nivell d'activitat física s'està estancant i fins i tot disminuint en alguns països.
Durant sis anys, la Setmana Europea de l'Esport ha ajudat a abordar la crisi de la inactivitat animant els europeus a adoptar un estil de vida actiu i saludable.
No hi ha un tipus d'activitat física idònia per a tothom, cadascú pot trobar el que més de s'adapti a les seves necessitats, en alguns casos fent activitats esportives i en altres sumant diverses activitats de la vida diària. Per garantir una bona forma física el més important és la constància i la regularitat.

Logo brand

.   .