El consum de tabac continua sent perjudicial

El consum de tabac continua sent perjudicial
Altres
La majoria de persones sobreestima en gran mesura les probabilitats de deixar-ho per voluntat pròpia
En general, la majoria de les persones sap que el consum de tabac és perjudicial, però no és conscient de l'ampli ventall de malalties específiques que provoca, les probabilitats de discapacitat i mort a conseqüència del consum a llarg termini, la velocitat o el grau de l'addicció a la nicotina, o les propietats nocives del fum aliè.
Les intervencions importants en matèria d'educació inclouen la divulgació d'informació entre la població en general sobre els riscos que el consum de tabac comporta per a la salut.
Prengui la decisió de deixar de fumar
Deixar de fumar és una decisió que només vostè pot prendre. És probable que les altres persones vulguin que deixi l'hàbit, però és vostè qui ha de realment comprometre.
Penseu per què vol deixar de fumar.
Li preocupa que pugui patir una malaltia relacionada amb l'hàbit de fumar?
Realment creu que els beneficis d'abandonar l'hàbit són majors que els beneficis de continuar fumant?
Coneix a algú que ha tingut problemes de salut a causa del hàbit de fumar?
Està llest per fer un intent seriós de deixar de fumar?
Escrigui les seves raons per deixar l'hàbit de manera que pot repassar cada vegada que vulgui fumar.
Si està llest per deixar de fumar, fixar una data i establir un pla l'ajudarà a assolir la propera etapa per començar a abandonar l'hàbit.
Com planeja deixar de fumar?
Hi ha moltes maneres per deixar de fumar, i algunes funcionen millor que altres. Avui dia, la teràpia de reemplaçament de nicotina i els medicaments receptats són alguns entre altres mètodes disponibles. Aprendre més sobre les maneres per deixar de fumar de manera que pugui trobar el mètode més adequat per a vostè. També és una bona idea consultar amb el seu metge o altre personal sanitari i demanar-li els seus consells i suport.
El suport és una altra part clau del seu pla. Els programes per deixar de fumar, les reunions dels fumadors anònims, els materials d'autoajuda com llibres i fullets, i els consellers poden ser de gran ajuda. Digueu-li també a la seva família, amics i companys de treball que vostè va decidir deixar de fumar. Ells poden donar-li ajuda i ànim, el que augmenta les seves probabilitats de deixar l'hàbit per sempre.

Logo brand

.   .