SEGURETAT ALIMENTÀRIA, AL·LÈRGENS I ETIQUETATGE

Modalitat:
Durada:
4 h
Temàtica:
Lloc:
BARCELONA
inscriure'm

Contingut del curs

1. Introducció, presentació i normativa de referència.
2. La contaminació microbiana dels aliments.
3. La higiene personal i la salut.
4. Les pràctiques higièniques per a la manipulació d’aliments.
5. Regles d’or de l’OMS per a la preparació higiènica dels aliments.
6. Contaminació creuada
7. Instal·lacions, equips i processos
8. A qui va destinat?

9. Aliments o grups d’aliments implicats
10. L’autocontrol i el sistema d’ APPCC sector d’activitat.
11. Etiquetatge
- Comerç minorista d’aliments sense envasar
- Comerç minorista d’aliments envasats al mateix centre de venta
- Aliments sense envasar venuts a distància
12.-Reacció al·lèrgica per accident

A qui s’adreça?

Professionals que intervenen al procés de manipulació d'aliments

Sessions

Inici: 31 de maig 2019
Horari: 09:00 - 13:00
Ubicació: